Vinyl plaatsen

Wil je op de vloer vinyl plaatsen? Dit kan Nederland Vloeren voor jou doen. Als je niet zo handig bent of wanneer je gewoon weinig tijd hebt, is het aan te raden om een professional in te huren voor het leggen van de vloer. Daarnaast moet je je goed voorbereiden wanneer je een vinyl vloer gaat leggen. Er kan zeer veel fout gaan, waardoor de vloer wellicht niet goed geplaatst wordt.

Het wordt afgeraden om een vinyl vloer boven op een oude vloer te leggen. Vooral op oud vinyl, laminaat, parket of keramische tegels gaat dit niet goed. Er is een grote kans op doordrukken. De ondervloer moet ook goed voorbereid worden op het plaatsen van vinyl. Een groot voordeel aan vinyl, is dat er zeer veel verschillende patronen te vinden zijn.

Vinyl plaatsen 3

De voordelen van vinyl vloeren

Er zitten diverse voordelen aan vinyl vloeren. Zo zijn er veel verschillende soorten vinyl vloeren te krijgen. Wil je een betonlook, of toch een visgraatpatroon? Het kan allemaal bij vinyl. Daarnaast zijn de vloeren heel zacht om over te lopen, zijn ze geluiddempend, en water-, kras- en slijtvast. Hierdoor gaan de vloeren zeer lang mee. Ook zijn deze vloeren relatief goedkoper in aanschaf.

De vinyl vloeren kunnen in vrijwel elke ruimte van het huis gelegd worden. In veel gevallen kan het zelfs in vochtige ruimtes gelegd worden. Wij geven je hier graag advies over. Daarnaast kan vinyl ook zeer goed over vloerverwarming gelegd worden.

Vinyl laten plaatsen door Nederland Vloeren

Wij begrijpen dat het plaatsen van een nieuwe vloer iets is wat je liever uit handen geeft. Het kan een tijdrovende klus zijn en in het geval van onvoldoende voorbereiding, kan het zijn dat de vloer niet goed gelegd wordt. Laat het leggen van een nieuwe vloer daarom altijd doen door een professional. Wij staan voor je klaar om jouw nieuwe vloer vakkundig te leggen.

Vinyl plaatsen 4
Scroll naar boven