Marmoleum plaatsen

Wil je marmoleum plaatsen op de vloer? Laat dit dan doen door Nederland Vloeren. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vloeren verkopen, plaatsen en afwerken. Het plaatsen van marmoleum is een precies karwei, daar het zeer strak gelegd moet worden. Marmoleum bestaat in de vorm van rollen, stroken en tegels die aan elkaar ‘gelast’ moeten worden. Verder is er ook marmoleum dat bestaat uit een kliksysteem. Dit is eenvoudiger te leggen.


Marmoleum plaatsen 3

Het plaatsen van een marmoleum vloer

De manier van plaatsen verschilt met de soort marmoleum die je aanschaft. In het geval van rollen, stroken en tegels moet de ondervloer compleet egaal zijn. Als dit niet het geval is, kan de vloer niet mooi geplaatst worden. Indien je kiest voor een kliksysteem, is het niet erg als er verschillen van minder dan twee millimeter in de ondervloer zijn.

Een marmoleum vloer moet ten alle tijden geëgaliseerd worden. Bij marmoleum kan dat met spaanplaat, MDF-platen of een ander egaliseer middel. Verder moet de ondervloer schoon en droog zijn. Tevens mogen er geen loszittende onderdelen zijn.

Laat marmoleum plaatsen door een professional

Bij Nederland Vloeren zit je goed als het gaat om het laten plaatsen van een marmoleum vloer. Doordat er met veel diverse factoren rekening gehouden moet worden bij het plaatsen van marmoleum, is het verstandig om het door een professional te laten doen. Neem direct contact op met Nederland Vloeren!

Marmoleum plaatsen 4
Scroll naar boven