PVC vloeren

PVC vloeren zijn zeer mooie en degelijke vloeren, die gemakkelijk te leggen zijn. Er zitten zeer veel voordelen aan PVC vloeren vast. Zo zijn ze net zo mooi als vloeren van hout of steen maar zijn ze veel duurzamer. Deze soort vloeren zijn namelijk net zo duurzaam als vloeren van vinyl. Daarnaast kun je onder een vloer van PVC ook heel goed vloerverwarming leggen.

PVC vloeren zijn ook als clickvloer te leggen. Dit betekent dat de vloer ook als een zwevende vloer gelegd kan worden.

Het grote voordeel van PVC vloeren

Zeer veel designs te verkrijgen

Duurzame keuze

Gemakkelijk over vloerverwarming te leggen

Eenvoudig te reinigen

Net zo mooi als dure houten of stenen vloeren

PVC vloeren 3

PVC stroken of tegels

De PVC vloeren zijn er in diverse designs te krijgen, maar ook in diverse vormen. Je kunt namelijk kiezen voor een vloer in de vorm van stroken, of in de vorm van tegels. De stroken lijken op planken van hout of laminaat. Deze zijn echter flexibel en slechts 2 tot 3 mm dik. Tegenwoordig zie je een visgraatvloer van PVC zeer vaak terug komen. De stroken worden op de ondervloer gelijmd, wat een zeer precieze en professionele klus is. Laat dit daarom door een vakman doen.

De tegels werken op dezelfde manier als de stroken. Echter, als je de vloer op stenen wilt laten lijken, zijn tegels aan te raden doordat je dan een plavuizen idee krijgt. Een PVC vloer met het uiterlijk van beton, natuursteen, marmer of keramiek werken het beste met tegels. Ook deze vloer moet door een vakman gelegd worden, omdat het zeer precies werk is.

PVC vloeren 4
Scroll naar boven