Plinten plaatsen

Het plaatsen van de plinten is het laatste wat je moet doen als je een nieuwe vloer plaatst. Het is een tijdrovend werk, dat niemand wil doen. Een vloer zonder plinten ziet er echter slordig uit, daarom kun je Nederland Vloeren inhuren om de plinten voor jou te plaatsen. De plinten worden door ons vakkundig geplaatst, en jij hebt zelf geen omkijken naar deze klus.

Daarnaast bestaan er ook diverse soorten plinten. Ga je voor hoge plinten of toch voor lage? Het ligt compleet aan jouw eigen voorkeur. Lage plinten zijn plakplinten, Hoge plinten kunnen eventueel al gelakt opgeleverd worden zodat ze niet geschilderd hoeven te worden.

Plinten plaatsen 3

Wanneer plinten plaatsen

Het is mogelijk dat je denkt dat de plinten direct geplaatst kunnen worden. In sommige gevallen is dat ook zo, maar in andere gevallen kun je beter even wachten.

Een professioneel bedrijf weet altijd hoe de plinten het beste geplaatst moeten worden. Hiermee wordt rekening gehouden met de soort vloer, de soort plint en hoe lang er gewacht moet worden met plaatsen. Kies er daarom voor om de plinten te laten plaatsen door Nederland Vloeren.

Plinten plaatsen 4
Scroll naar boven