Project titel 1

Project titel 1 3

Een tekst is voor Google meer dan een tekst. Dus behalve dat een tekst voor jouw lezers goed dient te zijn voor jouw lezers moet deze ook gepast zijn voor Google. Om goed gevonden te kunnen worden in Google dien je rekening te houden met een aantal belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld het correcte gebruik van de juiste koppen voor titels, zoekwoorden & alt teksten voor afbeeldingen. Mocht je nou niet zelf weten hoe dit werkt kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Wij schrijven 10 pagina’s al geoptimaliseerd voor Google voor €650,-. De teksten op deze pagina’s worden dan geoptimaliseerd voor SEO bereik in het onderwerp naar keuze.

Wil je graag een website in meerdere talen omdat jouw bedrijf in meerdere landen actief is? Dan kunnen we deze teksten of jouw eigen teksten laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. De prijzen zijn per taal verschillend en omdat we deze pagina liever niet vervuilen met een prijzentabel kun je direct bij ons hiervoor een offerte per taal opvragen. De meertaligheid functionaliteit bieden wij aan voor €200,- inclusief 1 extra taal. Voor dit bedrag verzorgen wij dus dat jouw website vertaalbaar wordt en kan tonen in zowel het Nederlands als de andere door jou gekozen taal. Deze extra “website” (lees: taal) kunnen wij logischerwijs niet alleen voor jou vertalen maar ook vullen. De kosten van het vertalen en vullen zijn altijd maatwerk.

Contact opnemen

Wil je hierover nou meer informatie of meer weten over de kosten voor het vertalen van jouw teksten voor jouw nieuwe meertalige website/webshop? Neem dan eens contact met ons op.

Scroll naar boven